EN VIRKELIG GOD WEEKEND

img_8374Reklamelinks: Suit from Monki  Shoes from Ganni 

Hola chicas!

Billederne snyder lidt, for de er faktisk ikke fra weekenden, som resten af indlægget skal handle om. De er nærmere bestemt fra Paris, hvor jeg tilbragte et par dage i sidste uge. Lige nu er det alt for koldt til at skyde outfitbilleder, så de næste kommer nok til at vente lidt på sig.

I skrivende stund, er jeg netop kommet hjem på Nørrebro, efter igen igen at have tilbragt min weekend hjemme på Fyn. Lige for tiden synes jeg ikke, at jeg laver andet end at pakke min lille kuffert og rejse frem og tilbage. Men faktisk kan jeg virkelig godt li’ det og det giver jo sådan en god diversitet i hverdagen. Change of scenery, I ved 😉

For at det ikke skal være løgn, så skal jeg faktisk på den igen i næste weekend, hvor min barndomsveninde har inviteret på stor fødselsdag. Denne gang ender jeg nok med at blive lidt længere, for ugen efter, har jeg et job i Jylland over 2 dage og så bliver det næsten for meget frem og tilbage og det vil være synd at sige, at DSB har en stor plads i mit hjerte.

Weekenden på Fyn var en af de rigtige gode. Min mor havde fødselsdag i går og det betød at hun holdte et lille middagsselskab i lørdags, for vores lille familie og de aller nærmeste venner. Godt og vel 11 personer blev det til og middagen bød på tre retter med alt det bedste fra min mors skønne køkkenkunstskaber.

Jeg havde glædet mig mere til den fødselsdag, end jeg nogensinde har glædet mig til min egen. De af jer som læser med herinde jævnligt ved nok, at min mor er meget vigtig for mig og derfor skulle hun selvfølgelig fejres med manèr. Min søster og jeg havde købt en rejse til hende, hvor vi selvfølgelig selv skal med. Af min far fik hun en Mulberry-taske, som hun havde ønsket sig i mange år og som jeg selvfølgelig havde hjulpet lidt med at købe 😉

I løbet af de sidste par uger, har jeg også arbejdet på at lave en lille video til hende. Ganske enkelt, så havde jeg bare fået lidt forskellige familiemedlemmer, hendes bedste venner, kollegaer og andre mennesker, som hun er stødt på gennem livet, til at filme et lille klip, hvor de fortæller hvad de aller bedst kan li’ ved hende. Det hele er klippet sammen og kogt ned til godt og vel 6 min. Er man ikke den store taler eller sangskriver, så kan sådan et arrangement varmt anbefales. Hun blev heldigvis overvældet og totalt glad for det hele og selvom det både har været en lidt tidskrævende og halvdyre projekter, så har det været det hele værd. Rejsen har vi heldigvis til gode og den går til noget så anderledes som Albanien. Dèt glæder jeg mig til at prøve, kan I tro.

Søndag aften var vi ude og spise og vi sluttede dagen af hjemme i sofaen, med den nye dramaserie på Tv2. Den var skam fin nok. Heldigvis nåede jeg også lige at kapitulere det nye og første afsnit af Libery på DR inden jeg gik i seng. OMG. Jeg er virkelig overvældet over, hvor fint de har formået at filmatisere bogen. Selvom det er mange år siden, jeg har læst den, så var det præcis den stemning, som jeg visualiserede dengang. Hvis I ikke allerede har set den, så skynd jer lige at få det gjort.

Jeg var i ret godt humør da jeg kom hjem i min lejlighed for et par timer siden og det blev bestemt ikke dårligere af, at posten havde været forbi i løbet af weekenden, med den smukke blomstrede kjole fra & Other Stories (reklamelink). Så mangler vi bare, at den sibiriske kulde forvinder.

Kan I have en skøn aften derude <3

img_8369

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments