FREDAGSHILSEN, ENSOMHED OG WEEKENDTIPS

Så blev det sørme fredag igen igen og nu er det ved at være en lille ugestid siden, at jeg kom hjem fra verdens bedste Thailand-tur. Jeg er så småt ved at være kommet mig over den der post-vacation-blues, som jeg var ramt af i begyndelsen af ugen og mit humør er højt igen. Det skyldes selvfølgelig også, at det har været nogle overraskende gode dage. Jeg har været til hyggelige events, set mine venner og fokuseret på alt det, der er godt herhjemme, på trods af vinter og kulde.

Noget af det, som gjorde mig en smule ked i begyndelsen af ugen, var det der med at komme hjem til en ret tom kalender og ikke mindst en tom lejlighed. De første mange år af mine 20ere var ensomhed, eller nok nærmere frygten for det, noget jeg kæmpede ret meget med. Det kunne f. eks slå mig helt ud, hvis jeg havde en dag eller to, hvor jeg ikke havde aftaler eller hvor jeg ikke skulle se mennesker og endte altid med at lave alt for mange aftale, hvis jeg havde sådan et par dage i sigte.

Jeg havde egentlig helt glemt hvordan det føltes, for de sidste par år har det slet ikke fyldt noget hos mig. Det skyldes nok også, at jeg sjældent er alene, fordi mit liv har taget en drejning, hvor jeg altid er på farten og I de perioder, hvor jeg endelig er hjemme, så bliver kalenderen jo hurtigt fyldt op, fordi jeg der er mennesker jeg gerne vil se, møder der skal holde og alt der der. Og hvis jeg så en sjældent gang, har en dag, hvor jeg ikke skal tage stilling til andre. Så er det faktisk enormt rart 😉

Det var først i søndags, da jeg kom hjem, at det gik op for mig, at de mange kommende dage så ud til at blive ret ensomme. Både fordi jeg slet ikke havde tænkt fremad, da jeg var i Thailand og dermed ikke havde planlagt noget som helst, men også fordi det gik op for mig, at mange tog på vinterferie, hvilket også betød stilhed på arbejdsfronten. Det var dèr at jeg pludselig blev ramt af den der gamle følelse, af frygt for ensomhed. Men det blev kun ved frygten og min uge kom på mange måder til at ligne alle andre. De mange frie dage resulterede også i, at jeg endte med at lave en spontan aftale med min barndomsveninde hjemme på Fyn her i weekenden, så ja, jeg tager lige en tur over sundet igen. Lidt skørt, egentlig, for det skal jeg også i næste weekend og weekenden efter den. Heldigt at jeg ret godt kan li’ at være der 😉

På arbejdsfronten har det været en ret god uge. Eller faktisk en virkelig god uge. Det ser ud til at flere gode jobs og projekter er gået hjem og hvis alt flasker sig, går jeg en ret god måned i møde. Også lidt travl, for flere af tingene involverer rejser og ture til den anden del af landet. Men jeg siger ikke mere, før jeg er 100% sikker. Men måske kommer det til at handle lidt om Paris i næste uge 😉

f2a1a3cc5bee9734f6e7e1b47a73e176Billedet er lånt fra Pinterest


Men nok om mig for nu. Har I sjove planer for weekenden? Har I mon haft ferie? Er I ude og rejse? Skal I feste? Slappe af? Gøre rent? Eller noget helt andet. Om ikke andet, så har jeg selvfølgelig samlet en lille håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan blive brugt på 🖤

🖤 Hvis I kan li’ brød og kommer i nærheden af Nørrebro, så slå et smut forbi den nyåbnede Andersen og Maillard. Jeg har ikke selv været der endnu, men min veninde Line fortalte mig om den forleden og lad mig bare sige, at hun fik mig overbevist om, at den skal prøves hurtigst muligt.

🖤 Shop amok henne hos & Copenhagen, hvor I får 20% rabat på hele molevitten med koden mie20. Det eneste man skal gøre er at købe for over 150 kr. Hvem kunne ikke bruge et pænt hårspænde eller fem?

🖤 Brug en halv times tid på at læse Euromans interessante og helt enormt velskrevne portræt af Hellerup.

🖤 Smut forbi den nærmeste Gina Tricot og køb ind til forårsgarderoben. Det vælter stadig ind med pæne ting derhenne. Ta’ nu f. eks den fineste blomsterkjole eller en simpel bluse, med de fineste kirsebær (reklamelinks)

🖤 Se det første afsnit af HBO’s nye serie, Here and now. Jeg så det inden sengetid i går og kan slet ikke vente til på mandag, hvor det næste afsnit bliver lagt op.

 Rigtig god fredag til jer alle 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments