FREDAGSHILSEN OG STATUS

img_8283Reklamelink: Badedragt fra Ganni (på udsalg)

Glædelig fredag, kære jer 🖤

I skal selvfølgelig lige have en god klassisk fredagshilsen, her fra de varme lande. Solen skinner stadig, der er varmt som bare pokker og vanvittig smukt. Dog er der også trouble in paradise, som man siger og de sidste par dage, har vi alle været syge på skift. Jeg er (knock on wood) ellers aldrig syg og kan ikke engang huske hvordan feber føles. Men her må jeg (eller vi) være blevet ramt af noget, som mit immunforsvar på ingen måde har kunne bekæmpe.

Det resulterede i, at jeg mere eller mindre sov hele torsdagsdøgnet væk. Jeg kan heller ikke huske hvornår jeg sidste har prøvet at sove i 24 timer. I kan nok fornemme, at det kom bag på mig, hvor nedtur det faktisk er at være syg. Bare at skulle gå tre skidt fra sengen, var noget, jeg skulle bruge en halv time på at tage mig sammen til.

Her lidt over et døgn senere, ser det ud til, at jeg er kommet om på den anden side og jeg kan både spise, drikke og gå igen. Så er der bare lige det minus, at den næste mand i rækken, tager turen. Heldigvis er der over en uge til at vi skal hjem og jeg håber altså at jeg når at få lyst til Pad Thai igen inden 🙂

Normalt plejer jeg jo at skrive lidt om, hvad weekenden har at byde på, men lige nu flyder det hele lidt sammen for mig og jeg er slet ikke ikke opdateret på, hvad der sker derhjemme. Eller jo, mit instagram feed har fortalt mig, at det er noget med modeuge? Det passer mig egentlig ret godt at være gået glip af den. Især når den er blevet udskiftet med sol, strand og palmer.

Kan I have en lækker weekend derude, uanset om den byder på fest, afslapning, praktiske gøremål eller noget helt andet 🖤

img_8293

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments