OM WEEKENDEN OG ALT MULIGT ANDET

img_7916Reklamelinks: Strik: Saint Tropez Jeans: Mads Nørgaard Socks: Gucci Sneakers: Air Max 97 Bag: Marni

Reklame for Sain Tropez og Mads Nørgaard

Glædelig søndag, kære jer!

Har I haft en god weekend? Det kan I tro at jeg har. Den har faktisk været lige præcis som den skulle være. Fredag stod den på frisør og fredagsøl med en af mine gamle venner på Nørrebro. Lørdag arbejdede jeg lidt, havde besøg af min søster og små nevøer og til sidst middag med veninder, efterfulgt af lidt for mange timer på en god Nørrebro-bodega.

Jeg endte med at komme hjem på den grimme side af kl. 4 og derfor har dagen i dag også været liiiiidt uproduktiv. Jeg har løbet en lille tur, svaret på mails og hentet den der badedragt (reklamelink) som jeg endte med at klikke hjem, efter mange overvejelser. Det viste sig heldigvis at være en god beslutning, for den sidder perfekt og er absolut en keeper (I kan se billeder henne på min Instastory). Lige straks skal jeg mødes med min Julie, og så skal vi handle ind til aftensmad og se The Beach. Win.

Billederne her er fra i torsdags og derfor også før jeg blev klippet. Der er igen røget en del cm af og jeg ELSKER det. Troede altså at jeg skulle blive så glad for at være “korthåret”. I morgen får jeg lige skudt nogle billeder, så I rent faktisk også kan se, hvad jeg snakker om 😉

Den kommende uge bliver en lidt travl en af slagsen. Jeg har både en del møder og aftaler, en større og spændende kampagne, der skal skydes igang og så ellers bare alt det andet. Jeg er altid lidt ekstra presset, op til en stor rejse og i dag er der jo lige præcis en uge til, at jeg sætter kursen mod Thailand. Jeg kan slet slet ikke vente.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

img_7959

img_7931

img_7946

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments