I JANUAR SKAL JEG

6f5a05a87a63a062fa834b4da4479474Picture via Pinterest 

Pakke mig ind herhjemme og se en hulens masse serier. Det er højsæson for nye sæsoner og programmer og selvom jeg helst vil have forår og drikke rosè, så er det et helt okay alternativ. Broen sæson 4. er lige begyndt, DR 3 har netop taget hul på endnu et genialt datingprogram (koden til Kærlighed) og så er jeg i fuld gang med The Crown på Netflix, som jeg er gået hen og blevet mere eller mindre besat af.

Rydde op og rydde ud. Januar er aldrig vanvittig travl på blog og kampagne-fronten, så jeg vil udnytte stilheden til at få ryddet ud mine skuffer og skabe herhjemme. Jeg er sikker på, at der gemmer sig ret mange ting, som jeg ikke har brug for længere.

♥ Til Thailand sammen med hele min familie. Om jeg glæder mig?? Egentlig burde den ikke helt med på Januar-listen, da vi først rejser d. 28. Men det er afgjort det, som jeg ser aller mest frem og som holder mit humør højt når jeg cykler i modvind 🙂

♥ Til frisøren. Jeg har haft mange diskussioner med mig selv om, hvorvidt jeg skulle lade mit hår gro langt igen, eller holde fast i det korte. Jeg tror, at jeg har besluttet mig for at give det korte endnu en periode. Nu mangler jeg bare lige at tage fat i min frisør, Frederikke inde hos Gun-britt.

♥ Gøre mig et godt udsalgsfund eller to. Det ligner mig ikke, men indtil nu har jeg være meget tilbageholdende. I ved hvordan det er, når man egentlig godt må – så kan man aldrig helt beslutte sig. Jeg er stadig ret hooked på de her seje jeans fra NA-KD. Jeg har stadig også et godt øje til den her smukke taske fra J.W Anderson, men jeg har svært ved at vurdere, om den måske er lidt for vild (reklamelinks).

♥ Vente vente og vente på at Justin Timberlakes nye album udkommer d. 2 Februar. Soundvenue har lige breaket nyheden og blev nærmest lykkelig helt nede i maven. Det er tilmed også produceret af Timberland. Teaser-videoen er en af dem, som giver kuldegysninger.

♥ Have sat gang i de her indlæg igen. Er der nogen, som I godt kunne tænke jer at høre om?

♥ Detoxe på alkoholfronten. November og December endte med at blive lidt for festlige.

Hvad byder jeres Januar på? 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments