EN DAG I MIT LIV: MIN SØSTER (MOR OG KARRIERE)

Da jeg startede den her følgeton tilbage i sidste måned, kom jeg vist til at slå den lidt stort op og love, at I ville få et indblik i en masse seje kvinders liv, i den nærmeste fremtid. Både dem og jeg, har vist haft lidt mere at til, end hvad vi troede at vi ville få, så det der med at få materialet på plads, har haltet en lille smule.

Men den findes stadig og jeg har en masse gode indlæg på trapperne. Sidst mødte I min veninde, Anne, der arbejder som freelance journalist i Irak. I dag skal vi over i en helt anden grøft. Der er det nemlig min elskede søsters hverdag, som vi skal have et lille indblik i.


19369802_10158754605860231_1158439217_n

Line er min storesøster og hun er afgjort en af de sejeste kvinder jeg kender. Hun er en af dem, der kan have enormt mange bolde i luften på en gang og som kan nå vanvittig mange ting på en dag. Hun er stædig som bare pokker (en til tider lidt irriterende egenskab) og så er hun også en af dem, der for det meste både får familie og karriere-kabalen til at gå op.

Hun er 33 år og bor i et fint hus i Vanløse sammen med sin kæreste og mine to elskede nevøer, Vilfred og August, på hhv halvandet og 3 år. Hun har for nyligt landet en ret vild stilling hos Novo Nordisk, hvor hun laver noget med medicin (har egentlig aldrig helt fundet ud af hvad det præcis er). Hun er uddannet farmaceut med noget overbygnings-halløj i ernæring og så nåede hun sørme også lige at afslutte sin Ph.D kort tid inden August kom til verden. En helt almindelig dag i Lines liv ser nogenlunde sådan her ud:

line2^Vilfred og lille August^

Kl 5.13
Jeg bliver vækket af min yngste søn August der brokker sig lidt inde fra hans seng. Jeg skynder mig ind og henter ham så han ikke vækker storebror, som han deler værelse med. Vi går ind i køkkenet hvor vi har en madras, ligger os og falder heldigvis begge to i søvn igen.

Kl 6.10
Står vi op. Jeg skynder mig i bad, mens min kæreste sørger for drengene. Efter badet spiser jeg morgenmad og kl 7.00 sætter jeg mig op på cyklen med kurs mod Novo Nordisk i Søborg.

Kl 7.30

lander jeg på Novo. Jeg henter en dobbelt latte til at starte dagen på og tænder computeren for at tjekke min mail og komme igang med dagens arbejde. Ingen møder i dag. Jeg er stadig rimelig ny i mit job og meget af tiden går derfor med træning og kurser.

line1Novo Nordisk

Kl 11.15

går jeg med mine kollegaer til frokost. Det er lidt tidligere end vi plejer, men  vores maver rumler om kap på kontoret og buffeten trækker. Vi spiser frokost 1/2 times tid og snakker om weekendens oplevelser og om løst og fast.

Det er en stille og rolig dag på job. Forbereder en præsentation til et vigtigt møde jeg har i næste uge og sidder ellers med lidt ad hoc opgaver. Og drikker utrolig meget kaffe. Kan godt mærke at jeg ikke har fået så meget søvn i nat 😴

Kl 14.00

forlader jeg kontoret, hopper på cyklen og kører mod mine drenges institution, hvor der sommerfest i vuggestuen. Vi er til sommers et par timer. Der er en overdådig kage- og frugtbuffet, så alle børnene er ret høje på sukker. Desuden er der et vandbassin, som begge mine drenge elsker. Det resulterer i at vi efter 3xskiftninger til tørt tøj løber tør for skiftetøj og derfor kører hjemad. Drengene har haft et brag af en fest.

line3Aftensmad og sommerfest i børnehaven

Kl 17.00

begynder min kæreste at lave aftensmad. Det er nemt. De skal spise rester fra den anden dag. Jeg skal nemlig i byen og spise Pizza med min søster, der har inviteret på middag. Jeg hjælper med at spise drengene af og hjælper med st rydde op. Det ligner VIRKELIG en svinesti herhjemme efter hvert måltid. Herefter gør jeg mig klar til at skulle ud af huset.

Kl 17.45

sætter jeg kursen mod byen. Jeg skal lige nå at kigge lidt udsalg inden jeg mødes med min søster. Jeg finder ikke noget, men ender istedet med at købe den flotteste PS11 taske i pink online. Længe leve online shopping.

Kl. 19.00

mødes jeg med min søster til Pizza på Rossopomodoro i Illum. Vi spiser en lækker middag, drikker en aeperol spritz og vender verdenssituationen. Jeg har set hende alt for lidt i det her forår hvor hun har været på farten det meste af tiden.

Kl 22.00

lander jeg igen i Vanløse efter en dejlig dag med fart over feltet. Jeg skynder mig i seng. Dagen i morgen starter jo nok på den onde side af kl 6.00. Godnat.

line4Middag på Rossopomodoro

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments