2018: DRØMME HÅB OG FORVENTNINGER

Så fik jeg sørme strikket min lille 2018-liste færdig. Eller, nu lyder det som noget jeg har gjort på 10 minutter, men den er selvfølgelig skabt ud fra nogle af de mange tanker, jeg har gjort mig her den seneste tid.

Som sådan går jeg ikke ind for nytårsfortsætter, men når det så er sagt, så synes jeg altså, at årsskiftet er den fineste anledning til lige at stoppe op og tænke over året der er gået. Der vil jo altid være noget man gerne vil ændre, men bestemt også ting, hvor man lige skal give sig selv et skulderklap for at have opnået.

Jeg har selvfølgelig læst min 2017-liste igennem og den bekræfter mig også i, at det ikke nødvendigvigs skal ses som en fiasko, at man ikke får opfyldt alle sine drømme. Der er mange ting, fra listen, som jeg ikke nåede og det er helt fint. Drømme kan jo bestemt også ændre sig og derfor er der flere, som jeg har streget ud i denne omgang mens andre er kommet med over på 2018-listen. Og den får I selvfølgelig lige her!


2018Pictures via Pinterest 

♥ Jeg vil gerne besøge lande, som jeg ikke har besøgt før. 2017 var ret vild på rejse-fronten, men langt de fleste af de steder, jeg besøgte, var steder, hvor jeg allerede havde været. Mexico, Caribien, Fransk Polynesien, Vietnam, Marrakech og Fiji står øverst på min liste. Fair nok hvis jeg ikke når alle stederne i 2018 😉

♥ Den her har været på min liste de sidste mange år, men jeg SKAL til at gå til flere koncerter. Antallet af koncerter i 2017 kan vist tælles på en hånd og det er en kæmpe fejl, for det er noget nær det aller bedste jeg ved.

♥ Jeg vil oppe mit game på opskrift-fronten herinde.

♥ Jeg vil gerne blive bedre til at investere i designklassikere til hjemmet. Bare en enkelt eller to til at begynde med. Jeg nåede faktisk lige at slutte 2017 af med at købe 2 Montanareoler, som har været på min ønskeliste i flere år. Næste ønske på listen må være 4 af de smykke Y-stole.

♥ Jeg vil gerne lave mere videoindhold herinde. Den var vist også med sidste år og jeg kom også ret godt ind i kampen i år, men så endte jeg med at falde af på den her til sidst. #oppåhesten.

♥ Jeg vil holde Offline dage i ny og næ. I julen lærte jeg hvor godt det faktisk kan være og at der slet ikke skete noget ved det.

♥ Jeg vil begynde at tro på, at der faktisk findes gode mænd derude.

♥ Sidst, men bestemt ikke mindst; mit aller største ønske er, at folk omkring mig forbliver raske og glade. Hvis bare den går i opfyldelse, så behøver jeg ikke mere.

I skal selvfølgelig være mere end velkomne til at dele jeres drømme og forventninger til det kommende år? 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments