FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Indlægget indeholder reklame iform af sponsorerede produkter

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEar cuff fra Maanesten og smukke holiday editions af La Mers fantastiske produkter (forhandles kun i magasin) 

Glædelig fredag, kære jer 

Jeg kunne forestille mig, at jeg ikke er den eneste, som synes, at den sidste uge er gået lige lovligt stærkt. For mit vedkommende har der i hvert fald været fart over feltet, men også fyldt med gode ting. Jeg har bl.a være på en tur på Falkenberg Strandbad (mere om det snart), julehygget hos Second Female, været til julefrokost med Society-B og ikke mindst arbejdet ret meget med kampagner og stramme deadlines. Noget jeg stadig ikke er kommet helt til bunds i, så weekenden bliver nok ikke helt arbejdsfri. Men det går nok – jeg elsker jo mit arbejde.

I skrivende stund sidder jeg lige og får styr på et par ting og sager og så snart jeg er færdig med det, sætter jeg kursen ind mod byen. Her har jeg bl.a en tid hos Mads inde ved Retouch Clinic, som har været så sød at fremtrylle en lille SOS-tid til mig. Min hud har fået lidt af et tilbagefald her den seneste tid og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det skyldes det ret voldsomme klimaskifte, som jeg har udsat den for. Heldigvis mente Mads, at det sagtens var noget han kunne klare.

I aften skal jeg til Beyonce-aften med mine gymnasieveninder. Egentlig er det bare en aften, hvor vi hører Beyonce, snakker om Beyonce, spiser mad og drikker kolde øl. Det kan kun blive godt. Lørdag skal jeg arbejde og en tur ud til familien i Vanløse, hvor vi skal fælde juletræ. Eller i hvert fald hente et oppe på tanken 😉 Om aftenen skal jeg score lidt point på moster-kontoen, for mens min søster og hendes kæreste tager ud og spiser, holder jeg øje med de små. Søndag skal jeg købe mine første julegaver og om aftenen står den på madklub. Egentlig en ret god weekend, nu hvor jeg lige ridser det hele op.


Hvad har I af sjove planer? Måske også lidt julegaveshopping? eller en anden slags julehygge? Uanset hvad så får I naturligvis lige et par tips og trick til hvad tiden kan fordrives med. 

♥ Udslagshopping!! Tænk engang, at flere webshops allerede har skudt udsalget igang. Henne hos NET-A-POTER stikker det helt af og i går var jeg en millimeter fra at klikke en ny taske hjem. Endte dog med at lade fornuften sejre (lidt endnu) Men jeg siger jer, at deres udvalg er godt. Især på taske-fronten.

♥ Ta’ ud og stå på skøjter! Jeg har hørt at solen skulle kigge frem på søndag, så jeg kunne forestille mig, at man kun kunne komme i julestemning af sådan en tur. I København vil banen på Frederiksberg være mit bedste bud.

♥ Kast jer ud i det pull apart brød, som jeg delte en opskrift på i onsdags. I vil takke mig efterfølgende 😉

♥ Gør vinteren lidt nemmere at komme igennem og book en forårsrejse. Der er ikke noget bedre, end at have rejser at se frem til – uanset hvor langt ude i fremtiden det er. Husk at I får 200 kr. i rabat på et hotelophold, hvis I booker gennem der her link.

♥ Hvis I er i København, så husk at det er ved at være sidste chance for at besøge papirøen, inden den lukker. Så måske en lille tur derud vil være en god idè.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADen fineste julegave fra Dear Denier 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments