MOTEL MEXICOLA

img_6146Reklamelinks: Top: Lulu’s Drawer Skirt: Just Female Shoes: ASOS (old season) Bag: From Bali

Jeg har atter sagt farvel til Bali-land og befinder mig i skrivende stund i Rikkes Orange-hus i Singapore. Det er nu bestemt heller ikke noget dårligt alternativ og jeg er vanvittig glad for, at jeg skal være her helt indtil på torsdag. Desuden har jeg allerede besluttet mig for, at det bliver et “vi ses meget snart igen” til Bali. Sådan havde jeg det også sidst jeg var der og der gik heldigvis kun et halvt år, før jeg var tilbage. Jeg bliver aldrig træt af at besøge det sted.

Billederne her er fra vores sidste aften dernede, hvor vi var et smut forbi Motel Mexicola i Seminyak. En bar, som man på ingen måde må snyde sig selv for at besøge, hvis man kommer på de kanter. Det siger sig selv, at temaet er mexicansk og sjældent har jeg set så mange eksotiske farver på èt sted. Det fungerer både som bar og restaurant og hver eneste aften, kl. 9.30 begynder dansen og så er der altså fest. Jeg har været forbi hver eneste gang jeg har besøgt Bali og det er en sikker vinder hver gang.

Selve outfittet kan I nok ikke hente vanvittig meget inspiration i, da det vil være synd at sige, at det er aktuelt for den nuværende danske vejrsituation. Silketoppen er fra Lulu’s Drawer, som er de samme der laver den fine pyjamas, som jeg viste for et par uger siden. Har virkelig optur over kvaliteten og så er den jo helt genial i det sydøstasiatiske klima. Nederdelen viste jeg faktisk også frem på årets første vinterdag. Så kan man vist snakke om en style, der fungerer alle årstider 🙂

Kan I have en skøn lørdag derude 

img_6134

img_6149

img_6168

img_6151

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments