HELLO WINTER

img_5546Reklamelinks: Jacket: Meotine Knit: Stella Nova (in stores soon) Skirt: Just Female (on stores soon) Shoes: Ganni Bag: Marni

Hola Chicas!

I går var ikke kun den første dag i ugen – det var også den første dag i lang lang tid, hvor man for alvor følte vinteren og den bidende kulde, der (desværre) også følger med. Jeg havde helt glemt hvor lidt jeg bryder mig om at fryse og hvor ugidelig og ikke mindst vanvittig sulten, jeg bliver af det (andre der også oplever det?). Med andre ord, så er jeg SÅ glad for, at jeg smutter afsted mod de varme lande om 2 dage.

Med en stor rejse i sigte, betyder det også, at jeg skal holde tungen lige i munden, her de næste par dage. Der er altid ting som skal lukkes, slukkes og klares inden en stor rejse. Jeg har heldigvis været godt forberedt denne gang, så jeg føler mig hverken stresset eller udmattet. Nok nærmere meget tæt på klar og en anelse utålmodig 🙂

Billederne her er som sagt fra dagen i går, hvor jeg var hoppet i flere lag. Da jeg stod foran spejlet om morgenen, tænkte jeg, at jeg måske havde fået lidt for meget tøj på. På dagens første cykeltur blev jeg bekræftet i, at det havde jeg bestemt ikke. Som cherry on top, så virker radiatoren i mit soveværelse ikke, så i nat har jeg sovet med 2 dyner, uldstrømper, pyjamas og sweatshirt 😉

Kan I have en skøn dag derude 

img_5555

img_5578

img_5541

img_5616

img_5567

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments