OKTOBERSOL, MANDAGSSNAK OG SØNDAGENS OUTFIT

img_5489Reklamelinks: Blazer: Minimum T-shirt: Ebay Jeans: Mads Nørgaard Bag: Gucci Shoes: Ganni

Hej venner <3

Jeg er atter tilbage på Nørrebro, efter en kort weekend på Fyn. Det var skønt som altid og det var ærligt talt ikke med min gode vilje, at jeg hoppede på toget til morgen 🙂 Men det virkelig liv skal jo passes og den kommende uge kommer til at været en ret stor kontrast til de sidste par rolige dage i naturen. Jeg har middagsaftaler og planer hver evig eneste dag, et par møder, deadlines og nye projekter, der skal sættes i gang.

I skrivende stund sidder jeg lige og lægger sidste hånd på et indlæg, der udkommer i morgen. Hele sidste uge førte jeg dagbog over mine dage og det er blevet til sådan et “en uge i mit liv-indlæg”. Jeg lavede et par stykker sidste år og dem tog I super fint imod. Et par stykker af jer har efterspurgt flere, så det skal I selvfølgelig have.

Billederne her er i øvrigt fra i går, hvor jeg var hoppet i en fin blazer, der endda matcher baggrunden. Jeg vil stadig påstå at mine jeans, er nogle af de bedste, jeg nogensinde har haft og de der sneakers bliver helt sikkert et af efterårets aller bedste køb. Husk forresten lige, at I stadig får 30% på ALT henne hos My Lèontine med koden Mie30.

Lige straks vil jeg holde fyraften for i dag. Eller sådan semi-fyraften, for den står nemlig på Business & Beers. Et fantastisk hverdagskoncept, som jeg fortalte lidt om her.

Kan I have en skøn aften derude 

img_5456

img_5510

img_5499

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments