MANDAGSSTILEN OG ET FANTASTISK HVERDAGSKONCEPT

img_7001Reklamelinks: Coat: Second Female T-shirt: Nørgaard På Strøget Dress: Monki Jeans: Gina Tricot Bag: Marni Shoes: Ganni Bike: Mustang

I går blev det mandag med stort M. Altså ikke på den dårlige måde, egentlig, men det var en af de dage, hvor der var så mange ting på programmet, at flere gange tænkte, at jeg skulle have nydt weekenden lidt mere da den var der. Kender I det? Det blev nok heller ikke bedre af, at vejret var mørkt, gråt og fugtigt. Den slags regn hvor det egentlig ikke regner, men hvor man alligvel bliver våd.

Men når alt det så er sagt, så skal jeg slet ikke brokke mig, for der var primært gode ting på programmet. Bl.a en gåtur og efterfølgende frokost med Emilie, som jeg ikke har set i evigheder. Det var også mit første rigtige møde med lille og søde søde Isolde.

Om eftermiddagen havde jeg et møde ang. et kommende job og til sidst stod den på Business og Beers. Et genialt hverdagskoncept, som jeg har startet sammen med to veninder, som jeg oprindeligt kender hjemme fra Fyn, men hvis arbejde på mange måder minder om mit. Vi mødes kl. 17 på en helt tilfældig hverdag. Drikker en øl og snakker om de ting, der er sket siden sidst, udveksler erfaringer og hjælper hinanden med forskellige dilemmaer. Den slags er guld værd, når man som sådan ikke har nogen faste kollegaer.

Som I kan se var jeg hoppet i sådan et helt klassisk hverdagsoutfit og de fleste ting har I vist set før. Den smukke og klassiske jakke fra Second Female har jeg faktisk ikke fået brugt så meget endnu, fordi vi, indtil nu, har været beriget med et lunt efterår. Jeg fornemmer at de lune dage er ved at være talte og så bliver det altså helt sikkert en favorit.

Nu er det blevet tirsdag og mit program ser ret meget ud som det gjorde i går. Jeg er lige kommet hjem fra træning og skal bruge et par timer foran skærmen. Senere skal jeg forbi The Powder Room til en lille vippe-opfyldning, derefter et par møder inden min aften igen skal bruges foran skærmen.

Kan I have en lækker dag derude ♥

img_6974

img_6997

img_6961

img_7011

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments