ET TORSDAGSTIP, EFTERÅRSSTILEN OG NYE SKO

 

img_2237Reklamelinks: Coat: Topshop Knit: Stella Nova Jeans: 2nd One Shoes: Ganni via Myleotine Bag: Marni

Go’eftermiddag de damer ♥

Som I måske har set henne på Insta, så befinder jeg mig hjemme på gode gamle Fyn, de her dage. En tur hertil var SÅ tiltrængt og jeg begynder så småt at finde den energi og det overskud, som blev suget ud af mig i sidste weekend. I formiddags løb jeg f. eks en lang tur i skoven og det var uden tvivl en af de bedste løbeture, jeg længe været på. I ved, sådan en, hvor man bare får tænkt og tænkt og hvor en masse gode tanker og nye idèer opstår. Med andre ord, er mit humør ret højt.

Desuden var jeg også lige et smut i den lokale genbrug her til eftermiddag, hvor jeg spottede noget ret sjovt. Det kan I lige gå hen og se mere om henne på min Instastory. Jeg kan sige så meget som at det starter Louis og slutter med Vuitton.

Billederne her er fra i går, da jeg stadig var hjemme på Nørrebro (ja, det er også “hjem”. Dem kan man jo godt have flere af) Jeg var hoppet i mine nye Ganni-sko, som jeg har købt henne hos MyLèontine. Jeg købte dem der, fordi det er min veninde Lily, som har webshoppen, men bestemt også fordi de var en del af et ret crazy midseason-sale. Jeg skulle virkelig anstrenge mig for ikke at klikke flere ting hjem. Der er altså ret gode penge at spare på helt nye ting fra både Ganni, Stine Goya, Lovechild, Gestuz og mange andre lækre brands. Så er det tip i hvert fald lige givet videre.

Nu vil jeg hoppe ned i køkkenet og hjælpe min mor med aftensmaden. Den står på hjemmelavet Pizza, hvilket både er min livret og noget som jeg ikke har fået i alt alt for lang tid.

Kan I have den skønneste aften ♥

img_2304

img_2162

img_2311

img_2197

img_2212

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments