MANDAGSSTATUS OG OUTFIT

img_2136Reklamelinks: Jacket: Mads Nørgaard Trouses: Second Female Knit: Modström Socks: & Copenhagen Shoes: Flattered Bag: Gucci 

Hola chicas ♥

Har I haft en dejlig mandag? Og der mon mange af jer, som har ferie i den her uge? Jeg havde helt glemt at det var efterårsferie, indtil de tomme cykelstier og den forholdsvis døde indbakke mindede mig om det i dag. Det passer mig ganske fint, egentlig, for jeg også fortalte om i går, så er jeg træt med træt på og helt udkørt. Jeg havde egentlig håbet, at det ville være bedre i dag, men jeg må altså erkende, at jeg stadig er lidt ved siden af mig selv.

Hvis det ikke var fordi, at jeg rent fysisk har det helt fint, så ville jeg være bange for at jeg var syg. Jeg har endda aflyst en aftale i dag, som inkluderede godt selskab og mandagsøl. Og når jeg aflyser den slags, så er det altså fordi den er helt gal 😉 På onsdag tager jeg til Fyn i et par dage og så skal jeg bare lade op, sove og gå ture i skoven. Om jeg glæder mig??

Men når alt det så er sagt, så har jeg egentlig haft en ganske god dag. Træning i morges, et møde og så en behandling inde hos Retouch, som I også kan se henne i min Story. I dag fik jeg en laser-behandling, som meget gerne skulle fjerte rødme i huden og fjerne små ar.

Jeg var hoppet i min helt nye jakke fra Mads Nørgaards nuværende kollektion. Jeg ELSKER farven – eller vasken hedder det vel, når vi snakker om denim. Jeg har har også de matchende bukser, som jeg I måske bemærkede i gårsdagens indlæg. Det er uden tvivl de pæneste jeans, jeg længe har haft. Glimmerblusen fra Modström er ved at være lidt af en genganger herinde, men den kigger også nærmest på mig hver eneste gang jeg står foran mit tøjstativ. Jeg har også fået mange spørgsmål omkring den, hvilket jeg jo godt kan forstå. Lige nu er den endda sat ned med 20% henne hos Boozt.

Kan I have en skøn aften derude ♥

img_2107

img_2120

img_2153

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments