SHOPPESTOP, NOKTOBER OG ET OPHOLD PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

e8fec05b98afd5c58ef3f3ef59a7b074Picture via Pinterest

For et par uger siden fik jeg en mail fra mine venner henne hos Tradono. De ville gerne fortælle om deres helt nye koncept; Noktober. Det tog sådan ca. 5 sekunder at overbevise mig om, at det var et af de mest geniale koncepter, jeg længe har hørt om.

Kort fortalt, så handler det om at skære ned for forbruget og gøre en hel masse godt for planeten og vores miljø. Alle dem, der har lyst til at deltage, skal ganske enkelt bare gøre noget så simpelt, som at undgå at købe nyt tøj i hele oktober. Det gælder selvfølgelig ikke genbrug. For hver person, der ikke køber nyt i en helt måned, sparer vi verden for brugen af 15.400 liter vand. Jeg har ladet mig fortælle, at det er 130 brusebade!!!

Det er sjovt med den slags, for jeg støtter hjertens gerne op om alt det der kan gøre vores verden til et bedre sted, men alligevel ender jeg altid i et lidt paradoksalt dilemma, fordi mit erhverv som blogger bl.a indebærer at inspirere og opfordre til at købe nyt.

Af samme grund er jeg bestemt heller ikke en engel, når det kommer til det der forbrug og det er heller ikke helt muligt for mig selv at deltage i Noktober, da den kommende måned bl.a byder på deadlines og samarbejder, der alt sammen er med til at give mig brød på bordet. Og apropos brød, så er det tilgengæld er område, hvor jeg kan tillade mig at pudse min glorie. Madspild er noget af det værste jeg ved og hjemme hos mig, er der næsten aldrig noget spiseligt der ryger i skældespanden, med mindre at det er fuldstændigt uspiseligt, selvfølgelig.

Selvom jeg ikke har mulighed for at være en hardcore Noktober-deltager, så vil jeg alligevel gøre mit aller bedste for at holde forbruget nede og skære alt det unødvendige væk og det håber jeg selvfølgelig også at mange af jer vil gøre, hvis I ikke er klar til den helt store shoppe-detox.

Som en lille, eller egentlig ret stor, bonus, så kan alle der deltager i Noktober være med i konkurrencen om et ophold for to personer på Ystad Saltsjöbad inkl 3-retters middag. Det eneste I skal gøre er at gå herhen og tilmelde jer.

Jeg håber virkelig at I synes at det er en ligeså god idè som jeg gør og at I har lyst til at deltage ♥

P.s. Hvis I deltager og kommer til at savne shoppingen lidt for meget, så kan I jo bare tage et smut på Tradono Market d. 8 Oktober, hvor jeg sælger ud af garderoben igen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments