HÅRKRISE OG STORE OVERVEJELSER

ha%cc%8ar

Jeg er inde i en periode, hvor jeg har en ret alvorlig krise med mit hår. Det sker næsten ellers aldrig for mig og jeg har egentlig altid været ok tilfreds med det, jeg er udstyret med. Det er som sådan heller ikke fordi jeg er træt af farven, længden eller mængden (okay, lidt mere vil man vel altid gerne have). Det handler om, at det er tørt. Ikke bare lidt tørt, men så tørt, at jeg næsten bliver bange for at det knækker, når jeg reder det igennem.

Heldigvis findes der jo et hav af skønne produkter, som kan hjælpe rigtig meget og jeg bruger så store mængder hårolie, at jeg næsten ikke tør at fortælle det herinde 😉 Det hjælper selvfølgelig, men det er stadig tørt og en anelse slidt at se på.

Når jeg begynder at grave efter en årsag, så tror jeg at jeg skal tilbage til foråret, hvor jeg tilbragte det meste af min tid, under tropiske himmelstrøg og ikke var specielt god til at beskytte mit hår for sol og saltvand. Det havde jeg nok lige gjort anderledes, hvis jeg vidste, at jeg stadig ville betale prisen for det, her et halv år efter.

Her de sidste par dage, er jeg så blevet ramt af en tanke, som jeg ikke helt kan slippe? Skal jeg bare klippe en stor del af længden af og begynde forfra? Mon det overhovedet hjælper eller har mit hår bare skriftet “hårtype”? Min erfaringer siger mig, at jeg skal være lidt forsigtig, når det kommer til de der lidt store beslutninger (hvis man kan kalde en ny frisure for en stor beslutning). Til tider er det gået lidt stærkt og jeg er måske lidt for god til at blive grebet af stemningen. Men når man smutter hen på Pinterest og søger på “pageboy” og  “Shoulder lenght hair” så er det altså svært ikke at lade sig friste.

I eftermiddag skal jeg et smut ind til byen og der tror jeg faktisk lige, at jeg slår et smut forbi yndlingsfrisør, Frederikke inde hos Gun-Britt og hører hvad hun siger.

Hvad synes I? Er jeg helt off eller skal jeg bare kaste mig ud i det? 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments