FREDAGSHILSEN OG FERIEMÆTHED

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: ASOS (SIMILAR HERE) T-shirt: Gina Tricot: Jeans: Monki

Hej venner <3

Ugens fredagshilsen får I direkte fra den svenske natur. I dag er vores sidste dag heroppe og i morgen vender vi retur mod Danmark. Normalt er jeg bestemt ikke fan af, at gode ting slutter, men lige nu glæder jeg mig faktisk ret meget. Det er ikke fordi vi ikke har haft det godt, men jeg er mættet af feriestemning, feriemad, feriestilhed og hvad der nu ellers kan sættes sammen med ferie.

Jeg savner min hverdag og jeg savner fornemmelsen af at udvikle mig og ikke stå stille. Det er som om, at den kollektive sommerferie har været ekstra lang i år – eller er det bare mig? Der er i hvert fald ikke noget i min indbakke der har været normalt, siden roskildeugen. Når alt det så er sagt, så betyder det vel også, at sommerferien, for mit vedkommende, har gjort præcis det den har skulle; ladet mig op til en ny sæson med fart over feltet og nye udfordringer.

Den kommende uge byder bl.a på modeuge i København og de sidste mange år, er det jo ikke noget, som jeg har gjort mig specielt meget i. Det bliver lidt anderledes i år, for der har jeg faktisk lyst til at komme ud og mingle, se på pænt tøj og sige hej til en masse mennesker. Det bliver en blanding af shows, middage og messe.

Nu vil jeg lukke for i dag og nyde den sidste svenske sol og drikke en kølig øl på terressen, ved vores røde træhytte. Det kommer jeg nu alligvel til at savne en smule.

Kan I have en skøn aften derude <3 

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments