JEANS, T-SHIRT & FREDAG PÅ EN MANDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: T-shirt: Topshop Jeans: Old season (similar pair here) Shoes: NLY shoes

Indlægget er sponsoreret af Nelly

Hola chicas! Håber at jeres mandag har været god indtil nu? Min har været sådan en helt almindelig en af slagsen, med lidt træning, arbejde, et smut forbi Bloggers Delight-kontoret, for at ordne lidt praktiske ting i forbindelse med mit farvel til Wewonder. Ud over træning, selvfølgelig, har jeg udført alt ovenstående, i det her outfit.

Et par jeans og en t-shirt går man aldrig helt galt i byen med og når man så oven i købet er indehaver af de mest behagelige højhælede sko, der tilmed matcher ens t-shirt, så spiller det 😉 Jeg har efterhånden snakket om de her Nelly-sko et utal af gange, men jeg har altså også bare ret meget optur over dem. Desværre er de udsolgt i den røde farve, men de findes både i sort og lavendel (som jeg også selv er den lykkelige ejer af) og Dusty pink. I er flere som har spurgt, om de er normale i størrelsen og det er de. Jeg bruger str. 37 9 ud af 10 gange og de her er størrelse 37 og passer perfekt.

Om 2 sekunder hopper jeg dog i et lidt finere outfit. Jeg har nemlig en date med mine Phuket-piger (aka Kat, Ricky og Emse). Vi skal catche up på livet og spise god mad og drikke en aporol eller 3. Det hele kommer til at foregå på en af mine yndlingsrestauranter Tribeca NV hvor vi har booket et bord gennem Earlybird. Jeg elsker når det er lidt fredag på en mandag.

Kan I have en skøn aften derude <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments