KAN VI TALE LIDT OM #30

tumblr_mdnja1e1o01r68ql4o1_500

1. Lana Del Ray’s nye album, som udkom i fredags. Jeg har ikke hørt andet siden og selvom jeg havde voldsomt store forventninger, så har jeg stadig svært ved at få armene ned over det. Hør det lige!!

2. Sommerstilheden! Altså plejer det at vare i så lang tid? Lige siden roskilde, har alt kørt i halvt tempo. Stilheden i min indbakke er nærmest larmende, cykelstierne er tomme og køen i Netto har aldrig været kortere. Hvor er folk?? og hvornår kommer de tilbage??

3. Emmas nye opskrift! Linsekebab. YES, please!!

4. Post Malone!! Jeg har så meget optur over hans album, men for pokker hvor er han bare ikke særlig pæn. Ja, det sagde jeg lige, men når han har den mest mærkelige frisure og guldtænder i hele munden, så er det altså svært at sige andet. Til gengæld vil jeg gerne smide 6 stjerner efter hans fantastisk album.

5. Slå-om-kjoler. Alle elsker dem – også mig og den her er lige landet hos NA-KD og den er ligeså pæn som alle de andre.

6. Spiseborde!! Jeg vil SÅ gerne have et nyt. Lige nu står det det højest på min ønskeliste (næst efter verdens pæneste Gucci-taske) Men det helt perfekte af slagsen, er nærmest umuligt at opstøve. Det må gerne være rundt og have en pæn og forholdsvis lys overflade. Sig lige til hvis I spotter et derude. Lige nu er det her fra ELLOS, det tætteste jeg er kommet.

7. The leftovers på HBO. Hvorfor har jeg først opdaget den fantastiske serie nu?! Er det pinligt hvis jeg siger, at jeg slugte halvanden sæson på 3 dage? #sommerstilhediindbakken.

8. At Rema 1000 ENDELIG endelig ENDELIGE åbner på Nørrebro. Det er verdens bedste nyhed. Er det noget med, at man ved at man er fyldt 30, når man kan blive så glad for den slags?

9. Hvor lækkert 20 grader og overskyet vejr faktisk også kan være. Selvfølgelig vil en sommerdag eller 2 være belejligt, men det andet tillader bare ankler, stumpebukser, en nederdel og en t-shirt under læderjakken. Faktisk alt det, vi længes efter hele vinteren og så har man det hverken for varmt eller for koldt. Whats not to love?

Indlægget indeholder reklamelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments