DEN DER RØDE SOMMERKJOLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Gina Tricot Bag: Marni Shoes: Superga

Kan I huske min lille fredagshilsen for et par uger siden? Der var jeg lige blevet dybt forelskedet i denne fine røde kjole og jeg har lidt på fornemmelsen at jeg ikke er var den eneste, for indlægget er faktisk månedens mest læste. Det er sjovt med den slags, for det var et af de indlæg, som blev lavet ret spontant og så tog det måske 10 min at skrive og så er der flere tusinde, som læser det. En anden dag kan jeg bruge 3-4 timer på at lave en Vlog og så er der næsten ingen der ser den..haha 😉

Men tilbage til kjolen, for som I kan se, så lykkedes det mig heldigvis at få fingrene i den. Pt. er den desværre udsolgt i den røde farve, men jeg er ret sikker på, at den findes i butikkerne endnu. Når det så er sagt, så vil jeg også klart anbefale at tjekke den ud i hvid. Den er næsten ligeså fin. Jeg har virkelig optur over Gina Tricots kjole-udvalg lige for tiden. Sådan helt vildt. Den her har jeg også fået fingrene i og jeg tror faktisk at jeg ender med at hoppe i den i dag.

En dag hvor jeg faktisk bare skal rundt til et par forskellige aftaler. Både de professionelle og private af slagsen. De lover heldigvis godt vejr, så jeg starter med en kop kaffe eller en kold sodavand i min søsters have.

Kan I have en skøn dag <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments