FREDAGSHILSEN OG KJOLEJAGT

kjoleDress: Gina Tricot

Det er blevet fredag og det betyder selvfølgelig også, at I skal have en lille fredagshilsen. Egentlig havde jeg næsten glemt hvilken dag det er, for de ligner hinanden for tiden – altså dagene og min indbakke er nærmest mere stille, end den er på en normal søndag. Agurketiden har vist meldt sin ankomst, sådan for real, og noget siger mig, at den bliver et par uger – hvis ikke en lille måned!

Når det så er sagt, så har dagen i dag faktisk budt på noget lidt andet, end det sædvanlige. Jeg har nemlig været et lille smut i Odense, hvor jeg har besøgt min veninde, spist frokost og shoppet lidt. Jeg spurtede ind i Gina Tricot i håbet om at finde denne smukke smukke røde kjole, men den havde de desværre ikke. Jeg må straks skynde mig at klikke den hjem, for den bliver nok lidt svær at undvære 😉 Til gengæld kom jeg hjem med den her flotte bluse og det er nu også en ganske fin trøst, hvis jeg selv skal sige det.

I aften får jeg endnu en barndomsveninde til middag og hvad menuen lyder på, har jeg endnu ikke besluttet. Så nu vil jeg lave en hurtig research, for inden jeg ved af det, bliver klokken 19.

Kan I have en skøn aften <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments