EN SKØN TIRSDAG OG EN PÆN BLOMSTERKJOLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Envii Shoes: Superga Bag: A.P.C

Hvilken herlig dag det er i dag. Solen har skinner, jeg har spist fantastisk og sund morgenmad med Ricky og Kat OG være et smut i Gina Tricot, hvor jeg sørme fik fat i verdens pæneste blomsterkjole i begge farver. Det er utroligt hvordan man pludselig kan blive helt besat af et stykke tøj, men det er nok bare af de ting, der følger med, når man er en pige 😉

Og nu hvor vi snakker om blomstrede kjoler, så hoppede jeg også lige i denne smukke sag fra Envii, som jeg stadig er helt forelsket i. Sidst I så den in action var i New Orleans for et par uger siden. En lidt anderledes setting, men jeg synes nu også, at den gør sig meget godt med København i Baggrunden.

Her til eftermiddag har jeg nydt udnyttet sommerstilheden i indbakken og har fået ordnet en hulens masse ting og sager. Jeg elsker de dage, hvor man kommer til bunds i det hele. Om lidt vil jeg lukke computeren sammen og jeg satser ikke på at den bliver åbnet før i morgen – jeg skal nemlig i madklub og som altid er det et af ugens absolutte højdepunkter.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments