NOGET OM EN HELT PERFEKT SOMMERKJOLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Envii Sandals: Birkenstock Sunnies: Ray-ban

Okay, jeg ved godt, at jeg nærmest ikke har snakket om andet end sommerkjoler i løbet af de sidste par måneder, men det er virkelig også en god sæson, når det kommet til den slags. Jeg ved også godt, at jeg efterhånden har erklæret flere af dem, til at være den aller fineste, men den her, venner, den løber altså med prisen. Jeg elsker ALT ved den og forelskede mig allerede i den, tilbage i de tidlige forårsmåneder, da jeg så den til en pressedag.

Billederne her er fra en af dagene i (fuldstændig fantastiske New Orleans) hvor det i øvrigt var mere varmt, end jeg nogensinde har oplevet. Mine venner og rejsemakkere var ved at dø af grin, for det endte med, at hele 9 tilfældige mennesker på gaden kommenterede den og roste den  (Ja, vi talte :-)) Der er selvfølgelig også en lidt anden mentalitet for den slags herovre, men der må alligevel være noget om min påstand alligevel 🙂

I skrivende stund er vi ankommet til Nashville og her er også virkelig rart og skønt og vi er tjekket ind i det fineste Airbnb. Vi kørte hele vejen herop i går. Det tog omkring 10 timer og fik os igennem Mississippi og Alabama. Begge jeg har drømt om at se begge stater i jeg ved ikke hvor lang tid og det var bestemt også en oplevelse. Lad mig bare sige, at USA bestemt er et land med store forskellige 😉

Kan I have en skøn dag derude. Husk at I kan følge med i det hele henne på Insta og Instastory.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments