FREDAGSHILSEN OG WEEKENDSNAK

tumblr_n35cz4sxgh1to6qqwo1_1280Picture via pinterest

Hej venner og aller glædeligste fredag <3

Jeg tjekker lige ind lidt senere end normalt (som om at der er andre end min mor, der bemærker det) Men efter verdens travleste torsdag, hvor jeg bl.a ikke nåede at forberede indhold til i dag og kom i seng på den forkerte side af midnat, har jeg tilladt mig at sove lidt længe her til morgen. Det har jeg egentlig ikke gjort siden jeg kom hjem fra USA og det har resulteret i, at jeg mere eller mindre har gået rundt med et lille jetlag lige siden. I dag vågnede jeg før mit vækkeur og jeg kunne næsten ikke have ønsket en bedre start.

Jeg stod op, satte to vaske over i vaskekælderen og mens de kørte, løb jeg en tur over i Frederiksberghave. Nu har jeg lige drukket min morgenkaffe og og spist min morgenmad og skal til at gøre mig klar til ugens sidste hverdag.

Jeg starter med at køre ind til N’age, hvor jeg skal have lavet noget spændende, som jeg selvfølgelig nok skal fortælle mere om i næste uge 🙂 Hvis min tidsplan holder, så skal jeg måske også lige på en last-minute kjolejagt. Det er jo i morgen, at Emse skal giftes med sin Nikolaj og jeg har stadig ikke kjolen på plads.

Kat har været så sød at låne mig den her smukke gule sag, som jo egentlig var den, jeg aller helst ville have på. Men den er lige til den store side og jeg ved ikke helt om det kommer til at fungere. Den her er stadig en mulighed, men den er også liiiidt dyr, når man tænker på at det “bare” er highstreet og at jeg nok ikke kommer til at bruge den specielt mange gange efterfølgende. Eller måske gør jeg?

I aften får jeg besøg af min barndomsveninde, Kristina, som normalt bor i Odense, men som har arbejdet på en lime-farm i Australien de sidste mange måneder. Jeg glæder mig SÅ meget til at se hende og vi skal helt sikkert tømme et par flasker vin og vende verdenssituationen.

Hvis jeg når at gøre den færdig, så tjekker jeg ind med den sidste Vlog fra min sydstatsroadtrip senere – og hvis ikke, så får I den en anden dag.

Kan I have den bedste dag derude <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments