PERFEKTE BAGGRUNDE OG PERFEKTE PRINTS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Top: Pieces Skirt: Munthe Shoes: ASOS Bag: Balenciaga Sunnies: Ray-ban

Èn ting, som jeg virkelig kommer til at savne, når jeg kommer tilbage på dansk jord, er de mange fantastiske baggrunde og fotogene sports. Derhjemme kan det være lidt af et arbejde at finde de helt rigtige, men herover er de nærmest over det hele. Jeg ved ikke om det bare skyldes, at det altid føles lidt mere eksotisk, når man er ude og rejse?  eller om her rent faktisk er pænere?

Billederne her er fra en af dagene i Nashville, hvor jeg bl.a var hoppet i den fineste nederdel fra Munthe. Den nuværende kollektion er absolut deres bedste til dato, hvis I spørger mig. Jeg elsker virkelig printet og hele boho-stilen. Det er det samme print, som den kjole jeg viste her og som jeg havde på den anden dag, hvor vi også kom forbi det sejeste foto-spot på en af de mange tankstationer ved motorvejen.

I skrivende stund befinder vi os i Charleston, South Carolina og i aften flyver vi op til Washington D.C hvor vi har halvandet døgn, inden hele eventyet slutter og jeg rejser tilbage til Danmark. Jeg har set alt for mange serier til ikke at glæde mig helt vildt til at se D.C; House Of Cards, Homeland og Designated Survivor for bare at nævne et par stykker.

Kan I have en skøn dag derude og husk at I kan følge med i det hele henne på Insta og Instastory <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments