SOMMERKJOLER OG VINMARKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Munthe (HERE) Straw bag: ASOS (HERE) Shoes: ASOS (HERE)

Kender I det der med, at man finder en kjole, som er noget nær helt perfekt. Sådan har jeg det med den her flotte flotte sag fra Munthe. Jeg har det aller bedst i tøj, som ikke strammer og som bare falder behageligt på kroppen. Hvis I forstår hvad jeg mener? Samtidig vil jeg jo også gerne se pæn ud og det kan til tider være en udfordring, i løst tøj. Ikke med den her kjole – hvis jeg selv skal sige det 😉 Den falder lige som den skal og så er den bare helt enormt behagelig at have på. Den kan bruges til en dag på stranden eller i sommerhuset, men også hvis man skal ud til noget lidt finere. Og det aller vigtigste er måske, at den også kan bruges sammen med strømpebukser 😉 En ret vigtig detalje, hvis man ligesom jeg, har strømpebuks-fobi.

Billederne er skudt i går, hvor vi blev kørt en tur op i bjergene, hvor vi var på vinsmagning på en vingård. Jeg ved ikke om det var omgivelserne der gjorde det, men den hvidvin de lavede, var nok den bedste jeg længe har smagt. Lau og jeg besluttede også ret hurtigt, at vi selvfølgelig skulle købe en flaske med hjem. Men den kom desværre aldrig så langt, for vi endte naturligvis med at glemme den i bussen.

I dag har den bl.a stået på mere sol og varme, madlavningskursus og roadtrip. Husk at I kan følge med i det hele henne på Instastory @Miekirstinequist

Kan I have en skøn aften <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments