HELLIGDAG, WIFI ISSUES OG REJSESTATUS

636226094149581861632403331_6362254898694816541989251377_sweet-brown-wifi

Hej alle zusammen og rigtig glædelig torsdag. Det er lige gået op for mig, at det jo slet ikke er nogen helt almindelig torsdag derhjemme. Det er helligdag, hvilket selvfølgelig betyder, at størstedelen af jer har fri. For mig kunne det næsten ikke falde på et bedre tidspunkt, for hvis der er noget jeg godt kunne bruge lige nu, så er det lidt ro i min indbakke. Og en lavere dollarkurs, men det er en helt anden sag.

Det er ikke fordi det vælter ind med mails og fordi jeg skal lyder super vigtig og alt det der. Men det er altså en smule stressende, for tidsforskellen mellem USA og Danmark er næsten så irriterende som den kan blive. Kort fortalt, så går jeg i seng når I møder på arbejde. Jeg sover lige præcis de 7-8 timer hvor der er gang i kontorerne derhjemme og så kan I næsten selv gætte hvilken mail-fest jeg vågner op til.

Nu skal jeg nok stoppe med at brokke mig, men hvis jeg lige skal nævne èn lille bitte eksta ting, så er jeg heller ikke helt vild med at være bagud, når det kommer til indlæg herinde – og det er jeg altså i de her dage Normalt forbereder jeg ikke specielt meget, men det er jeg nødsaget til her pga. tidsforskellen. Det kan være være lidt svært at nå det hele, når man også gerne vil rejse, opleve, opdage, løbe ture og drikke øl. Jeg forsøger at finde en balance 😉

Det jeg egentlig bare prøver at sige er, at der måske bliver en lille smule mere stille herinde, i løbet af den næste uge. Jeg gør hvad jeg kan for at følge med, men jeg kæmper også lidt med ustabilt internet og orker ærligt talt ikke bruge mit gode humør på den salgs, når jeg befinder mig i et af de områder i verden, som jeg altid har drømt om at besøge.

Til gengæld er jeg i fuld sving med at uploade endnu en lille Vlog herfra. Så stay tuned og husk at der selvfølgelig aldrig er stille henne på Instagram og Instastory.

I skrivende stund befinder jeg mig i Texas, som er præcis ligeså Texas-agtigt som jeg forventede og meget anderledes end L.A.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments