EN VIDEO, EN KONKURRENCE & 5 MÅDER AT BRUGE ET TØRKLÆDE

YouTube video

Indlægget er sponsoreret af Becksöndergaard

Hej venner <3 I dag skal det handle lidt om en af de sjoveste opgaver, jeg længe har fået. For noget tid siden blev jeg spurgt, om jeg ville lave et lille samarbejde med Becksöndergaard, som i alt sin enkelthed ville gå ud på at vise 5 forskellige måder at bruge et tørklæde. Og meget gerne i form af en lille video.

Det var en opgave, som jeg på ingen måde kunne takke nej til. Både fordi jeg elsker tørklæder (eller accessories i det hele taget) og fordi det ville tvinge mig til at arbejde lidt mere med videoredigering og ikke mindst, fordi jeg blev ret imponeret, da jeg tjekkede Becksöndergaards tørklæde-udvalg ud. Det var bestemt ikke nemt at vælge, hvilke 5 modeller jeg ville arbejde med, skulle jeg  hilse og sige.

Jeg endte heldigvis med at beslutte mig for 5 fine silke-modeller og de lå og ventede på mig på posthuset, da jeg kom hjem fra Cypern. I går mødtes jeg med Lau og Amalie, som også har taget udfordringen op, og skød et par videoer. Mit resultat kan I se herover. I hope you like.

Min personlige favorit er #nummer5 – altså den i knolden og det er klart noget, jeg skal dyrke noget mere. Det hjælper selvfølgelig også på det, at det nok også er mit favorit-tørklæde, som jeg bruger i den version. I kan selvfølgelig finde links til de forskellige tørklæder herunder.

KONKURRENCE

Som overskriften lover, så er der også en lækker konkurrence involveret. For at deltage skal I ganske enkelt bare se videoen og efterfølgende smide en kommentar her i indlægget, hvor I fortæller hvilken styling-måde I bedst kan lide <3

Og hvad kan I vinde?? Faktisk noget så lækkert som et gavekort til Becksöndergaards webshop på 1500 kr. og hvis I bare er halvt så glade for farverige accessories som jeg, så vil jeg virkelig anbefale at deltage. Det er lidt af et mekka derinde.  Vinden bliver fundet d. 23/6

Processed with VSCO with t1 presetTørklæde 1 kan købes her

Processed with VSCO with t1 presetTørklæde 2 kan købes her

Processed with VSCO with t1 presetTørklæde 3 kan købes her

Processed with VSCO with t1 presetTørklæde 4 kan købes her

Processed with VSCO with t1 presetTørklæde 5 kan købes her

Processed with VSCO with t1 preset

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
61 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments