TIRSDAGSSNAK & SKODESIGN

img_1431Reklamelinks: Top: Second Female (HERE) Jeans: Monki (HERE) Bag: A.P.C (SIMILAR HERE) Shoes: Wewonder X Gardenia (HERE & HERE)

De af jer, som ikke er helt nye herinde, husker nok, at jeg designede mine egne sko for Gardenia i slutningen af sidste år. Det gik i hvert fald ikke stille hen herinde 😉 Det er afgjort et af de samarbejder, som jeg er mest stolt af i bloggens historie og en ting, som jeg er ret stolt af at kunne skrive på mit CV.

Skoene blev lanceret tilbage i December og det er måske ikke lige den bedste årstid til pumps og åbne sko. Derfor har jeg heller ikke fået brugt min egen udgave specielt meget. Jeg har selvfølgelig rejst en del til varmere himmelstrøg, men der har jeg ikke turde at tage dem med, i frygt for at miste dem. Det er jo mine små babyer og tænkt engang, hvis det var dem, som var røget med i mit styrt på Bali!!! 😉

Nu er foråret endelig kommer til Danmark og det udnyttede jeg selvfølgelig i dag, ved at hoppe i skoene. De passede også helt perfekt til min pastelfarvede bluse 🙂 Btw så er der stadig et par enkelte størrelser tilbage på Gardenias webshop og det samme gælder Zalando.

Billederne er kun et par timer gamle og blev skudt da jeg lige var ude og få lidt frisk luft og catche up med Kat. Mine dagstimer er rimelig ensformige i denne uge og jeg er mere eller mindre bundet fast til mit hjemmekontor. Efter en lille måned på farten er der en del arbejde der skal indhentes og en del der skal forberedes, inden jeg stikker af igen på lørdag.

Om to sekunder har jeg et telefonmøde og når det er slut, så smutter jeg over til Julie, hvor den står på madklub og good times.

Kan I have en skøn aften <3

img_1490

img_1446

img_1503

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments