HJEMKOMST

img_2038

Hola chicas og glædelig lillefredag. Jeg er langt om længe tilbage på gode gamle Nørrebro, efter en forholdvis smertefri hjemrejse. Jeg formåede heldigvis at sove på det meste af turen, så jeg satser på at slippe for det værste jetlag.

Jeg landede tidligt i morges og har brugt formiddagen på at pakke ud, besøge på posthuset, klare lidt kedelig forsikring i forbindelse med min ulykke og på bare at falde til igen. Jeg kan godt mærke, at jeg lidt rundtosset og forvirret, så jeg ville egentlig bare sige “hej” og fortælle at jeg lever, men at I nok ikke hører fra mig igen før i morgen.

Senere skal jeg til et lille event, men det bliver stille og roligt for mit vedkommende. Jeg kan godt mærke, at jeg ikke skal sent i seng 😉

Kan I have en skøn torsdag derude <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments