10 TING JEG GERNE LIGE VIL SIGE

giphy

1. Nogle mennesker burde tage et kørekort for at gå med paraply. Et paraplykørekort. Jeg har ikke tal på hvor mange gang, jeg var ved at prikket mine øjne ud i torsdags, da det stod ned hele dagen.

2. Dørtelefonen virker aldrig. Det oplever jeg nærmest 6 ud af 10 gange, når jeg besøger mine venner.

3. Lige nu er der 25% rabat på ALT henne hos ELLOS. Men det ved I nok, hvis I læser andre blogs end min 😉 Hvis man f. eks står og mangler verdens bedste løbesko, så er det altså nu, at man skal slå til.

4. Når foråret og varmen kommer til København, så vrimler gaderne med smukke mennesker! Jeg har altid undret mig over, hvor de gemmer sig om vinteren?

5. Jeg har købt en hat, som jeg er virkelig glad for og som jeg har brugt ret meget, i løbet af de sidste par uger. Men HVER gang jeg har den på, så får den minimum 5 kommentarer i løbet af en dag. Ikke noget dårligt, men mere lidt ala “du har hat på”. Konstateringer. Jeg vil nok have gjort det samme, men efter kommentar nummer 20, så bliver man altså lidt træt.

6. Det der Sonny bliver jeg nødt til at besøge meget snart, for jeg føler mig som den eneste Københavner, der endnu ikke har været der.

7. Det her er virkelig sjovt.

8. HBO-serien Big Little Lies bliver bare bedre, bedre og bedre. Det er virkelig længe siden, at jeg sidst har haft det sådan med en serie. Af en eller anden ubeskrivelig grund, går den bare direkte under huden på mig.

9. Deja Vu med Scarlett Pleasure er et vanvittig godt nummer og giver mig absurd meget lyst til en Fronzen Margarita.

10. Gaffas Aprilsnar var virkelig plat, men også ret sjov.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments