PREPPY TUESDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Coat: Modström Dress: Second Female (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C Cap: Gina Tricot (HERE)

Hej venner og glædelig onsdag <3 Jeg er netop kommet hjem fra ugens traditionelle løbeklub og er top-klar til at snuppe en ny og hektisk dag. Som jeg vist også snakkede om i går, så er der fuld fart over feltet lige for tiden og jeg løber naturligvis ekstra stærkt, så jeg kan rejse afsted med god samvittighed i næste uge.

Billederne her er fra i går, som var en hektisk, men enormt dejlig dag. Jeg vågnede kl. 5.30 fordi jeg ikke kunne sove længere. Det sker altid, når jeg føler mig lidt stresset. For at få styr på tankerne løb jeg en tur rundt om søerne og det hjalp heldigvis på det hele.

Efterfølgende cyklede jeg mod Østerbro, hvor Ivylee havde inviteret på en overdådig morgenmad og en lille workshop, hvor vi fik mulighed for at designe vores egne sandaler. Helt genialt og jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer mit resultat, for jeg tror faktisk, at det blev rigtig godt. I kan se et lille sneak peak HER.  Efterfølgende snuppede jeg en kop kaffe og en sludder med Emse. Det er også hende, som var så sød at skyde de her billeder. Derefter stod den på arbejde på kontoret inden jeg kørte hjem til Nørrebro, sidst på eftermiddagen.

På hjemvejen smuttede jeg lige forbi Elgiganten, hvor jeg købte noget så vildt som et Go Pro-kamera. Nu SKAL jeg simpelthen igang med at lave de der videoer og nu hvor jeg skal på så mange forskellige rejser, vil det jo være helt oplagt. Nu mangler jeg bare at lære hvordan man bruger det 😉

Om aftenen fik jeg to veninder på besøg. Jeg var vist nok kommet til at love, at jeg snildt kunne stå for madlavningen. Jeg ved ikke lige hvordan jeg havde tænkt at jeg skulle nå det, så det blev til Take Away fra SMAG, som laver byen bedste salater, hvis I spørger mig. Som I måske så henne på Insta-story, så endte det også med at se ud af ret meget, da det blev anrettet i fine skåle. I virkeligheden brugte jeg ca. 5 minutter på det 😉

Dagen i dag bliver nogenlunde i samme dur. Arbejde, frokost-event, arbejde, eftermiddagsevent, arbejde, sove.

Kan I have en skøn onsdag <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments