GALLAPREMIERE PÅ DEN NYE DRAMASERIE, GIDSELTAGNINGEN

gidseltagning1

Indlæggert er sponsoreret af Kanal 5

En af de bedste ting, der følger med ved blogger-jobbet, er alle de muligheder og fantastiske oplevelser. Sidste torsdag var en af de dage, hvor jeg igen fik lov til at prøve noget virkelig sjovt. Sammen med en håndfuld skønne blog-kollegaer, var jeg nemlig inviteret til Gallapremiere på Kanal 5’s helt nye dramaserie, Gidseltagningen.

Jeg indrømmer gerne, at jeg havde vildt store forventninger til aftenen. Både fordi, programmet så vanvittigt lækkert ud, men også fordi jeg glædede mig helt vildt til at se serien og har faktisk gjort det lige siden, jeg så traileren for første gang, for et par måneder siden.

De fleste af jer har nok bemærket, at jeg er rimelig glad for serier. Eller nok nærmere besat. Jeg har efterhånden ikke tal på hvor mange jeg har set og det især løbet af de seneste par år at det er stukket helt af. Jeg kan lide de fleste genrer, men hvis jeg skulle vælge èn, så er jeg lidt af en sucker for dramaserier og hvis der er noget vi er gode til her i Danmark, så er det at lave dramaserier.

Da jeg hørte, at navne som Kasper Barfod og Adam Price havde haft en finger med i spillet, så blev mine forventinger bestemt ikke mindre og efter at have set seriens to første afsnit, kan jeg godt afsløre, at jeg på ingen måde blev skuffet og lige pt tæller jeg dage til, at jeg kan se afsnit 3. Afsnit 2 ender på den der måde, hvor man slet ikke kan overskue at skulle vente på en opfølgning 😉

Vores aften forløb således

  • drinks, snacks og hygge hos Bloggers Delight
  • Middag på Retour sammen med hele holdet fra serien
  • Mingling og snak med skuespillere og holdet bag serien
  • Til selve gallapremieren i palads, hvor vi så de to første afsnit
  • Måske var vi nogle stykker der kom til at danse til lidt for langt ude på natten

gidseltagning2

Hvad handler serien om? 

Titlen afslører en del. Omdrejningspunktet er en gidseltagning, der udspiller sig i den Københavnske metro. Man møder både gidseltagerne, gidslerne, efterretningsfolkene og medierne. Det siger sig selv, at persongalleriet er forholdsvis stort, men det er stadig overskueligt og egentlig er det bare super interessant at se, hvordan sådan en skræmende situation udspiller sig fra flere forskellige vinkler.

Seriens hovedperson spilles af Johannes Lassen, som spiller en agent, der tidligere har siddet som gidsel i mellemøsten. Han bliver leder af efterforskningen og allerede fra starten bliver man naturligvis introduceret for hans personlige forhold, evner, issues og traumer. Paprika Steen spille journalisten, Naja Toft, som pludselig får en afgørende rolle i sagen og hun gør det bare helt vanvittigt godt. Jeg har altid elsket hende som skuespiller, men nu elsker jeg hende faktisk lidt højere 😉

Hvornår kan jeg se serien? 

Den har premiere d. 2 April og vises på kanal 5. Hvis man ligesom mig, ikke har fjernsyn, så kan den også ses henne på Dplay. Og heldigvis kan man skrive sig op til en 30 dages gratis prøveperiode, hvor man naturligvis ikke binder sig til noget som helst.

Hvis I føler jer fristet til at se serien nu, så bare vent til I har set traileren 😉

YouTube video

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHvad tager man egentlig på, når man nu skal til fin gallapremiere? Jeg har krise hver eneste gang, at jeg bliver inviteret til de her lidt finere ting, for kjoler og stilletter er bare ikke det, som jeg har mest af i min garderobe. Heldigvis kan man altid hoppe i en natskjorte, ikke sandt? Det gjorde jeg i hvert fald og den er natuligvis fra ASOS.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments