HAPPY (HEARTBREAKER) FRIDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHeatbreaker kimono from Missguided (adlink)

Hola chicas! Jeg vil bare lige tjekke ind og ønske jer alle en rigtig glædelig fredag. Min mavefornemmelse siger mig, at vi går en rigtig lækker weekend i møde, med en masse solskin og forårsstemning. Billedet her er fra i går, hvor jeg havde den skønneste aften med Gallapremiere, godt selskab, fantastisk mad og fest langt ud på natten. Jeg skal selvfølgelig nok fortælle meget mere og vise mange flere billeder senere på ugen.

I aften satser jeg på at tage den helt stille og roligt. I morgen har min mor og søster nemlig arrangeret en overraskelse til mig og jeg aner ærligt talt ikke hvad det går ud på. Jeg glæder mig bare til at hygge med dem. Søndag har jeg en løbedate med Chrissen og så skal jeg vist bare til at have styr på en masse ting og sager, så jeg kan rejse med god samvittighed i starten af April.

Kan I have en lækker aften. Jeg tjekker naturligvis ind i morgen med en omgang Saved Items <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments