WEEKENDSNAK

4821aa31244f9f21d991f8159131176c

Så gik der endnu en uge og fordi jeg startede med at være på en lille miniferie, så føles det som om, at den har været ekstra kort. Det har været en af de gode af slagsen og mit program har været pakket med sjove ting og sager, en del arbejde, venner og familie. De to sidstnævnte har jeg ekstra meget fokus på for tiden, for jeg tager snart hul på et par måneder, der byder på den ene rejse efter den anden, så det er ikke meget jeg kommer til at se til dem. Med andre ord, så suger jeg alt det samvær til mig, som jeg kan.

Selvom jeg stadig er lidt tungt i hovedet, efter gårsdagens gak og løjer, så er jeg i tip top fredagshumør. Mon ikke det også skyldes, at der er forår i luften derude, solen skinner, man er ikke ved at dø af kulde længere og da jeg tidligere på eftermiddagen cyklede over Dronning Louises Bro, med Drake i ørene, havde de første Nørrebro-hipstere allerede fundet en bænk og åbnet sæsonens første øl. Selvom det næsten er lidt for privilegeret til at sige højt, så stikker det altså en lille smule i mit hjerte, når jeg tænker på, at jeg næsten ikke kommer til at opleve det danske forår i år.

Min weekend står på lidt forskellige ting og sager. I aften har jeg en middagsaftale med nogle veninder. I morgen skal jeg rydde op, lave regnskab, mødes med en veninde, som jeg ikke har set i alt for lang tid. Og så skal jeg naturligvis pakke til søndagens Tradono-marked. Jeg håber sådan at se en masse af jer. Søndagen skal naturligvis bruges derude og inden vi får set os om, så er det mandag igen.

Kan I have en skøn aften – jeg tjekker naturligvis ind i morgen, med en omgang Saved Items <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments