EN SØNDAGSHILSEN

img_8671

Hola chicas! Det bliver simpelthen lige til et 3. indlæg i dag. Dog et kort et af slagsen, men jeg vil egentlig bare tjekke ind og sig hej. Jeg håber at I har haft en dejlig weekend? Min er blevet tilbragt hjemme på gode gamle Fyn. I går, lørdag, stod den på løb, hvor jeg kom igennem 18 km på 1 time og 26 minutter. Det er jeg ganske godt tilfreds med.

Her til eftermiddag kørte min mor og jeg til Jylland. Nærmere bestemt til Kellers Park ved Vejle, hvor vi bliver indtil i morgen. Det er i forbindelse med en kampagne, jeg laver med Comwell, så I skal nok komme til at se og høre meget mere om det hele 😉 Indtil da, så smut lige hen og se min Insta-story, for her er virkelig skønt.

Kan I nyde det der er tilbage af søndagen <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments