EN NY KJOLE OG DET FINESTE STED I KØBENHAVN

img_8249Adlinks: Dress: Monki via ASOS (HERE) T-shirt: Nørgaard på Strøget (HEREScarf: Pieces Bag: A.P.C Boots: Gardenia (HERE)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Hej alle zusammen og glædelig tirsdag. Har I haft en dejlig dag? Min har været ganske fin og har både bestået af gode og kedelige ting. Det bedste af det hele har nok været, at min formiddag startede på Nimb, hvor P20 havde inviteret på brunch og lidt snak om solcreme. Jeg har vist sagt det før, men Nimb er afgjort et af mine favoritsteder i København. Hvis det nogensinde skulle ske, at jeg skulle blive gift, så vil jeg dælme gerne holde festen der 😉 Alt er pænt og deres mad er en historie for sig selv.

Efter en vanvittig lækker brunch og en masse hygge, cyklede jeg ind til byen, hvor jeg havde møde med en af mine samarbejdspartnere. Vi snakkede om løst og fast, fortid og muligheder for fremtiden. Det var et af de der vildt gode og inspirerende møder.

Til sidst kørte jeg hjem mod Nørrebro, hvor jeg havde noget så spændende som et momsregnskab der skulle laves. Der er mange fordele ved livet som selvstændig, men papirarbejde og regnskab er absolut ikke en af dem. Åh hvor jeg hader det – det er simpelthen det kedeligste, jeg kan komme i tanke om! Nu er jeg heldigvis færdig og efter 5 aftener med middage og selskaber, glæder jeg mig til en aften i mit eget selskab. Det er faktisk tiltrængt.

Billederne her er naturligvis fra i dag og skudt i de smukke lokaler på Nimb. Jeg var hoppet i den kjole, som var med, sidst jeg lagde en bestilling hos ASOS. Selvom den faktisk er ret simpel, så fik den så mange fine komplimenter med på vejen i dag og jeg har også følt mig ret godt tilpas i den. Vigtigst af alt er, at den nok bliver en endnu større succes, når jeg kan smide strømpebukserne. Har jeg sagt at jeg glæder mig til sommer og sol?

img_8266

img_8301

img_8239

img_8301

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments