HEY HEY FRIDAY

img_8689Adlinks: Coat: Storm & Marie (HERE) Hoodie: Weekday (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni

Kan I huske da jeg delte billeder af min seneste ASOS-levering tidligere på ugen? Der snakkede jeg jo lidt om, at der var to ting, som jeg overvejede at sende tilbage. Faktisk er jeg iført begge dele i dag. Nærmere bestemt min hoodie og mine jeans. Det var vist godt at jeg besluttede mig for at beholde dem, for jeg kan allerede mærke, at begge dele bliver favoritter. Sådan kan det jo også gå og måske skal min ikke altid gå med sin første intuition….haha 😉

I skrivende stund er jeg lige hjemme og vende og sidder og nyder eftermiddagssolen, som står skarpt ind ad mit vindue. Hvis bare der ikke var kommet en meter sne i nat, så havde det jo næsten været forår. Men vi nærmer os og jeg ELSKER det. Senere skal jeg hjem til min søster i Vanløse, hvor hele familien bliver samlet. Min mutti har fødselsdag i morgen og hun skal selvfølgelig fejres. Det bliver hun også, for hele weekenden står mere eller mindre i familiens tegn.

Billederne her er fra i dag. Faktisk er de kun et par timer gamle. Dagen startede med en lille præsentation hos Vitaviva og efterfølgende cyklede jeg til Østerbro, hvor jeg mødtes med min veninde Shira, som jeg ikke havde set i 100 år. Eller i hvert fald i et halvt. Der er sket en million ting i begge vores liv siden sidst, så jeg føler kun, at vi kom halvt igennem. Men arbejdet skal jo også passes og nu sidder jeg her og lukker ned og svarer på ugens sidste mails, inden jeg kan holde weekend med nogenlunde god samvittighed.

Kan I have en skøn fredag derude? Jeg tjekker selvfølgelig ind på Saved Items i morgen <3

img_8718

img_8693

img_8713

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments