NY (VANVITTIG PÆN) KOLLEKTION FRA SØSTRENE GRENE

sg1

I sidste uge modtog jeg en pressemeddelslse fra Søstrene Grene, som indeholdt billeder af deres kommende interiørkollektion. Jeg delte lidt henne på Insta-story og stak lige en føler ud for at høre, om I mon var interesseret i flere billeder. Det var der heldigvis mange der var og hvad I ønske skal I få <3

Jeg havde høje forventninger til kollektionen, det indrømmer jeg gerne, for de sidste par gange, har de simpelthen gjort det SÅ godt. Alligevel havde jeg ikke forventet, at de ville overgå sig selv, for det kan man jo ikke blive ved med. Eller måske kan man, når man hedder Søstrene Grene. Det er i hvert fald lige præcis hvad de har gjort.

Jeg havde virkelig svært ved at få armene ned, da jeg åbnede billederne og har mere eller mindre lyst til at købe det hele. Pt. er mit største problem bare at finde ud af, hvordan jeg skal få plads til alt det jeg vil have. Især lige nu, hvor jeg jo er igang med at rydde op i mit liv. Dårlige timing 😉

Priserne er også helt vanvittige. F.eks kommer de flotte stile til at koste 398 kr. og hylden kommer til at koste 318 kr. Hvis der er andet, som I gerne vil vide priser på, så siger I bare til. Så skal jeg nok lige tjekke op på det.

Det hele lander i butikkerne d. 2 Marts. Med undtagelse af stole, puffer og lamper. Det landet d. 12 marts. Jeg siger det hver gang: SES VI I KØEN?

sg2

sostrenegrene_springcollection2017-poufs-1

sostrenegrene_springcollection2017-shelving-unit-2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments