TAK, TIRSDAG, PASFOTO OG VALENTINES DAY

img_7799Shirt: Malene Hocke (HERE) Knit: Stig P Skirt: Six Ames (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Scarf: Malene Hocke

Kære jer – lad mig lige startede med at sige tusind tak for jeres søde kommentarer til mit tidligere indlæg. At rejse ud på eventyr, ville faktisk ikke være det samme, hvis jeg ikke havde jer med i bagagen. Det er sikkert og vist. Nu er jeg i hvert fald ikke et sekund i tvivl om, at jeg har taget den rigtige beslutning og kan mærke, at det bliver rigtig godt <3

Og nu er det simpelthen blevet tid til et par helt klassiske outfitbilleder. Dem har I ikke fået for mange af, her den seneste tid. De er endda fra tidligere i dag og den lyserøde baggrund skyldes naturligvis Valentines Day. Eller noget ;- )

Min tirsdag har været sådan helt klassisk og almindelig. Startede med en løbetur ved 7-tiden og blev helt happy, da jeg opdagede, at det langt om længe er blevet lyst på det tidspunkt. Formiddagen brugte jeg på lidt arbejde, inden jeg mødtes med Kat og cyklede ind til Impression-pigerne og drak kaffe og hyggede.

På hjemvejen havde jeg en aftale med Borgerservice, hvor jeg fik lavet nyt pas. Jeg havde sådan glædet mig, for jeg ved virkelig ikke hvad jeg ligner på mit nuværende pasfoto. Jeg har faktisk flere gange oplevet, at de ikke helt har troet på at det var mig i kontrollen, hah. Men jeg kan godt fortælle jer, at hvis det billede der blev taget i dag, ikke kommer igennem et meget stramt sort/hvid filter, så ved jeg ikke hvad jeg gør 😉

Her til aften kommer min veninde Julie til Valentines middag og det kan naturligvis kun ende godt. Kan I have en skøn aften derude <3

img_7819

img_7829

img_7792

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments