VIND EN LOVE TAG-HALSKÆDE FRA JANE KÖNIG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Jane König

Det kommer nok ikke bag på nogen, at Valentines Day er lige om hjørnet. Jeg vil lyve hvis jeg sagde, at det var noget, som jeg gik voldsomt meget op. Det skyldes nok en blanding af, at min jeg ikke har nogen kæreste og at jeg er vokset op med en far (og mor) som synes at det er “noget amerikansk pjat” haha..

Amerikansk pjat eller ej, så har jeg alligevel svært ved at finde en grund til IKKE at fejre kærligheden. Det er da lidt fint det der med, at den har sin egen dag og hvem siger, at det kun skal handle om kæreste og parforholdskærlighed?

Selvom jeg ingen kæreste har, så ville jeg alligevel blive voldsomt fattig, hvis jeg skulle give en gave til alle dem, som har en plads i mit hjerte. Derfor ender jeg nok “bare” med at sende dem en masse kærlige tanker og i sidste ende, så er det jo også det, det handler om 🙂

Skulle man være en af dem, som gerne vil give en gave til en speciel person, så vil Jane Königs love tag-halskæde, være helt oplagt. Det er egentlig sjovt med den halskæde, for den er på mange måder blevet lidt af en evergreen i dansk smykkedesign og er en af de ting, som bare aldrig bliver grimme eller kiksede. Jeg er selvfølgelig også den lykkelige eje af halskæden og min samling af tags tæller hele 4. Selvfølgelig mine egne initialer, men min seneste tilføjelse af forbogstaverne på mine to nevøer, Vilfred og August <3

KONKURRENCE

Som overskriften også fortæller, så har jeg fået fornøjelsen af at udlodde en love tag-halskæde til en af jer derude (kæde + to valgfrie tags) Det eneste I skal gøre er, at smutte hen på Janekoenig.dk og vælge jeres favoritsmykke. Derefter skal I bare smide et link med jeres valg i kommentarfeltet herunder <3

Vinden finder jeg selvfølgelig på Valentines Day – Tirsdag d. 14.

GOOD LUCK <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
115 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments