EN EFTERLYSNING, FREDAGENS OUTFIT OG VERDENS KEDELIGSTE MÅNED

img_5409Adlinks: Jacket: Meotine (HERE) Knit: The Lab Trousers: Gina Tricot (old season) Boots: Gardenia (HERE) Hat: Soulland (HERE) Bag: Marni (HERE)

Som lovet kommer der her lidt billeder af fredagens outfit. Jeg havde naturligvis en kæmpe stor og tyk jakke over, men den har I efterhånden set lidt for mange gang. Jakken fra Meotine tror jeg til gengæld aldrig, at jeg har fået vist herinde. Jeg købte den til Black Friday, hvor den var på 50%. SÅ heldigt. Jeg husker, at jeg slet ikke kunne beslutte om jeg skulle købe den i den brune eller i den pink.

Som I kan se, så endte jeg med den brune og selvom jeg elsker den og synes, at den er totalt flot, så har jeg faktisk fortrudt lige siden. Den pink var jo SÅ pæn og sej. Nu kan man slet ikke købe den på webshoppen længere. Typsik, ik? Hvis nogen af jer skulle eje den og have lyst til at sælge, så siger I bare til 😉

Som jeg også skrev i går, så tilbringer jeg weekenden hjemme på Fyn – igen igen. Det passer mig så fint, for alt er sgu lidt kedeligt i København, her i Januar. På mange måder er det bare en måned, der skal overstås. Jeg er i hvert fald fuld tilfreds med, at jeg rejser til Berlin i næste weekend og Californien weekenden efter. Ingen af stederne er top-eksotiske, men så sker der da lidt 🙂

img_5448

img_5435

img_5456

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments