EN FREDAGSHILSEN

img_5445

Hej girls! Jeg vil egentlig bare lige tjekke ind og ønske jer alle sammen en rigtig god fredag. Jeg er netop hoppet på toget og har sat kursen mod Fyn, hvor jeg skal tilbringe weekenden. Nu tænker I måske, at det lyder en smule voldsomt, nu hvor jeg lige har tilbragt hele julen, og lidt til, der.

Det er det måske også, men sagen er den, at en af mine bedste barndomsveninder bor i Odense og vi har ikke set hinden i alt alt for mange måneder. I næste weekend rejser jeg til Berlin og weekenden efter den er jeg i San Francisco, så hvis det ikke skulle nå at blive forår inden vi fik set hinanden, så skulle det være nu.

Jeg står af i Odense på vejen og når vi er færdige med at snakke, spise mad og drikke vin, så smutter jeg hjem til mine forældre og tager endnu et par dage med hygge og løbeture i skoven.

Billedet her er fra tidligere i dag, hvor det rent faktisk lykkedes at få skudt nogle fine billeder. Man kan sige meget om kulden, men lyset er helt fantastisk. Jeg poster endnu flere i morgen.

Til sidst vil jeg bare lige sige KÆMPE tusind tak til jer, fordi I har været så mega seje til at kommentere her den seneste uge. Det er simpelthen så skønt, og jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg bliver varm om hjertet, hver eneste gang jeg ser, at der er en ny kommentar til godkendelse. Bliv endelig ved med det, for det gør altså det hele en smule sjovere 🙂

Kan I have en skøn aften <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments