TJEKKER IND OG TJEKKER UD

giphy-1

Glædelig lillejuleaften alle zusammen. Hvis der overhovedet er nogen derude bag skærmen? Noget siger mig, at I enten har travlt med at sidde fast i trafikken, være sammen med familien eller købe de sidste last minute-julegave. Min dag kommer til at være en blanding af de to sidste 😉

I har nok hørt om det før, men når man har en blog, så er der to tidspunkter på året, hvor det føles som om, at man taler ud i èt stort tomrum. Det er selvfølgelig højsommeren og her i juledagene. Jeg har en masse gode ting og indlæg i ærmet til jer, men der er ingen grund til at lade dem gå til spilde, nu hvor 80% af jer alligevel ikke tjekker ind.

Jeg vil heller ikke komme med en lang tale om, at vi bloggere heller aldrig har fri selvom det er noget om det. For vi bestemmer jo ærligt talt selv og derfor har jeg også taget en hurtig beslutning: Jeg tager lige et par fridage, hvor jeg ikke skal tænke på lister, opskrifter, collager og outfits. Det bliver sikkert ikke helt nemt for mig, for jeg elsker jo at tjekke ind med mine daglige opdateringer, men en lille detox har jo aldrig skadet nogen, vel? Og jeg er sikker på, at det er sundt at gøre engang imellem.

Så girls (and boys) vi ses om et par dage! Og indtil da må I have verdens bedste jul <3 Jeg kommer helst sikkert til at opdatere henne på Instagram og ikke mindst Instastories <3

P.s: min julegave til jer er en lille jule-GIF med mit girl crush nummer 1, Selena Gomez <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments