TASKEDRØMME & DRØMMETASKER

tasker

Adlinks: Grøn Proenza Schouler / Lyserød Marni / Louis Vuitton / Gucci med læderstrop / Blå Proenza Schouler / Rød Marni / Brun Marni / Lille Gucci

Den seneste tid har jeg gjort mig ret mange tanker om at købe en ny taske. Og en lidt dyr og luksusagtig en af slagsen. Jeg føler lidt at jeg trænger til det og så kunne det jo være en ganske fin julegave til mig selv. Sådan en skal man jo også huske at købe 😉

Jeg har naturligvis også gjort mig nogle tanker om, hvilken en det skal være. Vigtigst er, at den ikke er sort. Den skal have lidt farve og være lidt speciel. Men alligevel klassisk. Giver det mening? Derudover skal den også være praktisk og den skal kunne rumme de mest essentielle ting.

Hvis der var frit valg på alle hylder, så valgte jeg nok den smukke smukke Pochette Mètis fra Louis Vuitton. Den har jeg været forelsket i siden jeg så den første gang. Men prismæssigt ligger den altså et stykke over min smertegrænse, for 12.000 kr. for en taske er altså lidt vildt.

I sidste ende tror jeg måske, at jeg er mest til en Proenza PS1 og så skal det nok være den grønne af slagsen. Den blå er også virkelig virkelig smuk, men der har jeg jo min elskede Balenciaga. Men igen, så er der jo også dem fra Marni, som også bare er helt enormt pæne 😉 Jeg giver den lige et par dage og håber (HÅBER) på at nogen af dem ender på udsalget, for mon ikke det er lige rundt om hjørnet?

Hvad er jeres drømmetaske?? Det kunne jeg ret godt tænke mig at vide <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments