OM SØNDAG OG NEDTÆLLING

img_2037Adlinks: Sweatshirt: Gina Tricot (HERE) Bukser: Storm & Marie (HERE) Shoes: My design for Gardenia (IN STORES THURSDAY) Bag: Adax (SIMILAR HERE)

Hermed et rigtig klassisk søndagsoutfit, tilsat et par høje hæle. Og selvfølgelig er det ikke hvilke som helst hæle – det er nemlig de sko, som jeg har designet for Gardenia og nu er der virkelig ikke lang tid til, at de lander i butikkerne. Nærmere bestemt på torsdag og I kan tro at jeg er spændt. Sådan helt vildt. Jeg har jo aldrig prøvet sådan noget før og man gør sig virkelig mange tanker op til sådan en lancering. “Tænk hvis ingen kan lide dem” “hvad nu hvis mine, er de eneste som ikke bliver solgt” eller “er der overhovedet bestilt nok hjem”. Ja, tankerne spænder bredt 😉 Jeg håber virkelig også at se mange af jer til lanceringseventet på torsdag. Det ville være så hyggeligt hvis I kom forbi og sagde hej, skålede og kiggede lidt på sko <3

Billederne er som sagt fra i går, hvor Chris og jeg mødtes inde i byen, spiste morgenmad og gik tur. Da det nu engagn var søndag, så hoppede jeg selvfølgelig i en hoodie og jeg er faktisk gået hen og blevet så glad for den her, at jeg overvejer lidt at købe en til – selvfølgelig med noget andet print. Der er heldigvis enormt mange version at vælge imellem, så det sværeste bliver at beslutte hvilken.

Dagen i dag er der ikke noget specielt at fortælle om. Den har været ret mandagsagtig, hvor den eneste forskel er, at jeg har rykket hjemmekontoret til Vanløse, hvor jeg har passet min lille nevø. Han har været syg den sidste uges tid og nu var det på tide, at hans forældre kom på arbejde. Det er præcis i den slags situationer, at jeg elsker at kunne arbejde fra hvor som helst 🙂

Sådan en 1-årig bandit kræver alligevel en del opmærksomhed, så det var ikke fordi jeg fik udrettet det helst store, så min aften kommer også til at blive brugt foran skærmen. Godt at det ikke er sommer og rosè-vejr 😉

Kan I have en skøn aften <3

img_2111

img_2033

img_2030

img_2066

img_2007

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments