FORÅR I DECEMBER

img_1638Adlinks: Jacket: Weekday Knit: ASOS (HERE) Skirt: Mango (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Balenciaga (HERE) Earrrings: Jane König (HERE)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Hermed første bevis på, at jeg rent faktisk er tilbage i Danmark 😉 Og ærligt talt, så er det jo ingen sag, når temperaturerne er så milde som de er. Hvis vi bare holder os omkring de 10-11 grader resten af vinten, så skal I ikke høre mere brok fra min side.

Billederne her er fra i går, hvor jeg jo nærmest havde fået for meget tøj på – jeg endte i hvert fald med at smide handskerne, da jeg cyklede hjem fra byen, sidst på eftermiddagen. Blusen så I allerede tidligere på måneden, da jeg lige havde fået den hjem og jeg havde næsten glædet mig til at komme tilbage i kulden og have den på. Men kun næsten 😉 Jeg er virkelig vild med den og det er især den fine detalje ved kraven, som gør det. Jeg vil ønske, at den også blev lavet i flere forskellige farver.

Jeg tilbragte eftermiddagen i Custommades showroom, hvor de havde inviteret på julehygge og gløgg. Årets første gløgg for mit vedkommende og det er simpelthen alt for sent, at jeg fik smagt på det. Gløgg er det aller bedste ved julen, hvis I spørger mig.

Jeg har fået min søde mor på besøg og i aften kommer min far også. Derfor kommer det meste af weekenden til at stå i familiens tegn og det kan I tro at jeg glæder mig til. Efter et par uger på farten, har jeg fået seriøst hjemve og glæder mig sådan til at være sammen med dem.

Kan I have en skøn fredag <3

img_1689

img_1711

img_1667

img_1695

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments