MIN SENESTE ASOS-LEVERING & 20% RABAT PÅ ALT

img_0441Bluse med den fineste krave

Indlægget er sponsoreret af ASOS og indeholder affiliatelinks

Når jeg kommer hjem fra rejser, så er der mere eller mindre næsten altid noget, som ligger og venter på mig på posthuset og det var der selvfølgelig også i dag. Det var også en af de pakker, som jeg havde glædet mig ekstra meget til at modtage, for som jeg vist også nævnte i sidste uge, så lagde jeg end forholdsvis stor bestilling på ASOS.

Jeg havde sådan håbet, at jeg ville nå at modtage den inden jeg rejste til Marokko, for der var flere ting, som jeg godt kunne have brugt dernede. Men I ved hvordan et er med Post Danmark 😉 Heldigvis går turen til Thailand i morgen, så alle de der sommerting, går heldigvis ikke til spilde.

Min bestilling var ret stor, så jeg vil ikke lige vise jer det hele, for mange af dem, kommer I helt sikkert også til at se in action inden længe. Men et lille kig på nogle af mine favoritter, skader jo ikke 😉

Derudover har ASOS også tyvstartet BLACK FRIDAY og giver 20% på ALT. Man skal bare bruge koden GOGOGO – jeg har allerede checket at den virker 😉

img_0435 Øreringe fra Pieces

img_0438Denne fine kjole kom selvfølgelig med, fordi jeg er mere eller mindre besat af alt lyserødt og fordi den både kan bruges herhjemme med en stram langærmet under OG som helt almindelig stropkjole i den thailandske varme. Overvejer faktisk lidt at tage den på i aften, hvor jeg skal til julefrokost.

img_0432Fine huer er også noget af det, som jeg har en lille svaghed for i år og denne var simpelthen SÅ fin, at jeg ikke kunne lade være med at tage den med også.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments