HOME

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg er atter hjemme på gode gamle Nørrebro og det er nu heller ikke så skidt endda. Selvom jeg selvfølgelig mangler min daglige liter kokosvand og Pad Thai 😉 Vi landede kl. 6.15 i morges efter en ret nem flyvetur. Vi rejste om natten og det resulterede i, at jeg heldigvis kunne sove 70% af tiden. Det betyder også, at jeg nok slipper for det værste Jet lag.

Alligvel har jeg været en anelse træt i hovedet i dag. I ved, på den der måde hvor det mest af alt føles som tømmermænd. Min erfaring siger mig, at det bedste man kan gøre er at holde sig i gang, så jeg har både været ude og løbe, pakket kuffert ud, vasket tøj og ikke mindst været på posthuset. Og se lige hvad der ventede på mig der. De smukkeste plissè øreringe fra Jane König. Det er nærmest de smukkeste Hoops jeg nogensinde har set og jeg har på fornemmelsen, at de kommer til at hænge i mine øre det næste lange stykke tid. De findes også i flere forskellige farver og jeg kan godt fortælle, at det ikke var helt nemt at beslutte, hvilken det skulle være 😉

Stjerneøreringene er et af mine eneste køb fra Thailand. Jeg fandt dem på et marked til godt og vel 5 kr. Selvom jeg meget sjældent går med sølv, så kunne jeg slet ikke stå for dem og tænker, at de blive et godt fest-item 🙂

Nu vil jeg lige forsøge at få mig en power nap, inden jeg skal hjem til min veninde senere. Kan I have en skøn aften derude. Jeg tjekker ind igen i morgen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments