MY #GARDENIA75 IN ACTION

img_1392Shirt: Rails LA Shoes: My design for Gardenia

Nu er der altså ikke lang tid til, at de sko, som jeg har designet i samarbejde med Gardenia, lander i butikkerne og det samme gælder Kat’s Marie’s og Frede’s. Nærmere bestemt d. 15 December og husk nu, at I alle er inviteret til lanceringen. Hvis man ikke lige bor i nærheden af København, så kommer de også til at blive forhandlet på Gardenias webshop og hos Zalando.

I skrivende stund, skulle vi gerne sidde på et fly på vej hjem til København og det Thailandske eventyr er slut. Jeg glæder mig til at se min familie og til at lave mad, men det er også det. Jeg kunne virkelig godt bruge et par uger (eller måneder) mere i varmen. Det gør mig bare til et bedre menneske. Jeg er allerede gået igang med at overveje, hvor jeg kan rejse hen senere på vinteren 😉

Når det så er sagt, så glæder jeg mig også en lille bitte smule til ikke at skulle bo i en kuffert længere. Men kun lidt 😉

Kan I have en skøn søndag aften! Vi ses på den anden side <3

img_1371

img_1425

img_1386

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments